Traditioner

På Solstrålen går vi meget op i at have faste traditioner året rundt. Vi gør noget særligt ud af årets højtider såsom, påske, jul og nytår. Vi afholder desuden Halloween, Mortensaften og Fastelavn.

I juni måned har vi en fællestur for alle børnene og hele personalegruppen, hvor vi er sammen om en fællesaktivitet såsom gokart, laser game eller lignende. Vi afslutter dagen sammen med en større middag.

I juli måned arrangerer vi større og mindre ture ud af huset. De sidste par år har alle børn og unge været en uge i sommerhus. Derudover arrangerer vi endagsture såsom fisketure, ture til legeland og andre aktiviteter.

I august måned afholder vi en familiedag, hvor børnenes familie og nærmeste pårørende bliver inviteret til grill og haveaktiviteter på Solstrålen. Det er vigtigt for os, at barnets familie og øvrige pårørende, altid føler sig velkomne på Solstrålen og oplever Solstrålen, som et rart sted at komme.

Vi oplever, at de børn, der har boet på Solstrålen i en længere årrække, finder stor værdi i Solstrålens traditioner, og som de glædeligt er med til at bibeholde og videreføre til de nye børn, der flytter ind.